PRODUKTBESKRIVELSE

HESTEPAS-SIKKERHEDSBOX

En HESTEPAS-SIKKERHEDSBOX er et produkt, som har en meget afgrænset, målrettet funktion. - Nemlig at bevirke, at hesteholdere kan overholde lovgivningen med hensyn til fremvisning af passet STRAKS, også uden selv at være tilstede.

Som en ekstra gevinst vil passet altid være let at finde når man skal til stævne etc. - Det er ihvertfald et problem hos os, hvor alle altid render rundt og råber: " Har du set mit pas?"

Sikkerheden består i, man skruer direkte på en hestebox eller på en egnet tilgængelig væg i stalden.

Gennem acrylruden kan man se passets forside og orientere sig om navn og registeringsnummer. Ønskes der yderligere oplysninger fra f.eks. veterinærsiderne, åbnes boxlågen, som er fastholdt med en magnetlås og der kan bladres i passet. Og det er det loven forlanger.

Selve passet fastholdes med jernbeslag, som låser passet fast ved hjælp af en hængelås.

De materialer vi har valgt er de kraftigeste vi har kunnet finde. Bundpladen er 15 mm boxfiner og alle beslag er stål eller galvaniseret jern. "Ruden" er fastsat i en 3 mm rille nedfræset i rammen og hjørnerne er beskyttet med vinkelbeslag. Alt det, fordi vi ved, at alt i stalde udsættes for hårdt slid.

Selve boxen er 32 cm bred, 24 cm høj og 6 cm dyb. Boxen vejer 3 kg. 

Til rideskoler og pensioner etc. hvor man har valgt at samle alle pas på et centralt tilgængeligt sted, har vi valgt at lave en model med plads til 3 pas. Denne box måler 72cm x 32 cm x 6 cm.

 

Normalpris for model med plads til et pas kr. 849,- + porto

INTRODUKTIONSPRIS: KR. 749,- + PORTO

Introduktionsprisen gælder til 01.09.2018.